top of page

Unicus Watch

Fortrolighedspolitik

COOKIE OG FORTROLIGHEDSPOLITIK Unicus Watch

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi for de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade yderligere brug af hjemmesiden. I nedenstående afsnit har vi uddybet, hvilken slags information der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

 

Cookies

Hjemmesiden anvender "cookies", som er tekstfiler, der gemmes på din computer, mobiltelefon etc. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode såsom virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere cookies. Det kan du gøre ved at følge denne guide: https://minecookies.org/cookie-wall

Hvis du følger instruktionerne og sletter eller blokerer cookies, bliver de annoncer, du ser, kun mindre relevante for dig, mens de vil blive vist hyppigere. Samtidig kan du også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

PERSONLIG INFORMATION

Generelt

Personoplysninger er alle former for oplysninger, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne oplysninger. Dette sker fx gennem almindelige interaktioner på hjemmesiden, såsom når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, tilmelder dig som ny bruger/abonnent eller ved anden brug af tjenester eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, og hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver udtrykkeligt samtykke og selv indtaster oplysningerne, behandler vi også: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette sker typisk, når du opretter et login, eller når du foretager et køb på siden.

 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til det formål, som de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller på anden måde behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, der vil være mest relevante for dig, til at registrere dine køb og betalinger, samt til at kunne give dig de ydelser, du har efterspurgt, såsom modtagelse af nyhedsbreve. Derudover bruger vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores tjenester og indhold.

 

Opbevaringsperiode

Vi opbevarer oplysninger så længe, som loven tillader det, og vi sletter dem, når det ikke længere er nødvendigt eller relevant. Perioden afhænger af arten af oplysningerne og årsagen til opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår oplysninger slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment osv. videregives til tredjemand i det omfang oplysningerne er kendt, og hvis vi gør brug af tredjeparter. Du kan se, hvilke tredjeparter der er involveret i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bruges til målrettet annoncering.

 

Vi bruger også en række tredjeparter til at opbevare og behandle data. Disse behandler kun oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til deres egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger såsom navn og e-mail mv. vil kun ske, hvis du selv giver dit samtykke. Vi bruger kun data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig i et fælles format. Du kan også til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne bliver brugt. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at oplysninger om dig behandles. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@unicuswatch.com. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte det norske datatilsyn.

Hvis du ikke længere ønsker, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovenstående e-mailadresse.

 

Unicus Watch NFT

E-mail: info@unicuswatch.com

bottom of page